Partnerek

kaposfest_logo01.jpg


zene_hu_logo_nagy.jpg


zene_hu_logo_nagy.jpg


zene_hu_logo_nagy.jpg

Friss topikok

  • lászlóági: @Dolcimelo: bizony anno én is így kezdtem tanulni, de azutn ennek véget vetettek bizonyos okok! (2020.06.21. 15:27) ZAK vs KONZI
  • holdbélicsónakos: Kedves Gyuri! Most már én is félek... TŐLED. Üdv! Papp Máté volt művész-ember munkatárs (2014.03.28. 22:45) Most már én is félek
  • Digitmokus: Az uncsim kislánya, akinek ugye meg volt engedve hogy nézze az XFaktort, odáig volt ezért a csajér... (2014.01.06. 11:13) Pornós Krasznai
  • Barna Páli: Üdv! Szeretnék valamit kérdezni. Szerintem ha az A hang 432 Hz, akkor annak az oktávja 216 Hz, és ... (2013.12.27. 23:23) 432
  • dittacsello: Kedves Gyuri! Jó, hogy leírtad ezeket. Ha meg is valósulna az 50 kiváló tanár alkalmazása, mi lesz... (2013.12.20. 20:37) Merre tovább Zeneakadémia?

Bolyki Gyuri írása

Mert ez az ország gyenge. Hogy mennyire gyenge?

Annyira gyenge, hogy nemzetünk egyik szimbolikus épületére, a Köztársasági Elnöki palotára bármely hülyegyerek felmászhat, miközben az épületet „védő” fegyveresek azt kiabálják, hogy „jöjjön le”. Létrát támaszthat az épületnek mindenki, akinek valami nem tetszik, és tetszés szerinti létszámban felmászhat az épületre.

Videó itt: http://www.noltv.hu/video/5301.html

Nos, én olyan országban szeretnék élni, ahol ez nem történhet meg! Nekem tök mindegy, ki van kormányon, ki adta a köztársasági elnököt, de az ott álló őröktől elvárom, hogy az épületet védjék meg! Mindegy, milyen áron! Ha kell, üssenek, ha kell, lőjenek! Nem érdekel. Érezni és tudni akarom, hogy vannak még szent és sérthetetlen dolgok ebben az országban.

De nem csak felmásztak az épületre, hanem a hülyegyerek kivette a nemzeti zászlót a helyéről. És az őrök még ekkor sem ütötték le. Hanem így szóltak: „Uram, engedje el a zászlót!”.

Drága Barátaim! Hülyegyerekek mindenhol vannak. Meg politikai ellenfelek is. De az az ország, amelynek akár csak egyetlen polgára is úgy gondolja, hogy ebben a helyzetben az őrök helyesen cselekedtek, nos, az az ország elveszett. Bár mely nemzet szimbolikus épületén elhelyezett zászlaját levenni ugyanis nem ügyesség, hanem az adott nemzet megalázása. Amihez jelen esetben fegyveres őrök asszisztáltak. Ahelyett, hogy ütöttek, vagy – ha kell – lőttek volna.

Mindennél kifejezőbb, ahogy 02:42-nél a bátor hülyegyerekek röhögnek a kormányőrökön. Ez a röhögés mindannyiunknak szól: ezeknek a szerencsétlen idióta mozgalmárgyerekeknek mindent szabad.

Aztán amikor a nemzeti zászlóval a kezében a párkányra kiül a hülyegyerek, a kormányőr nem azért kiabálja, hogy „A saját életével játszik!”, mert csőre töltötte a Glock 17-est, és lőni készül, hanem, mert félti a nemzetgyalázó polgártársat, nehogy leessen olyan magasról.

Drága Barátaim!

Nem érdekel, ki mit gondol Paksról. De ha ezt meg lehet tenni a Sándor-Palotával, ha el lehet lopni a nemzeti zászlót erről az intézményről lövések nélkül, akkor mindent lehet.

Úgy is túl sok volt már a jólétből, jöjjenek a hülyegyerekek, jöjjön az anarchia,!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://muvesz-ember.blog.hu/api/trackback/id/tr725806448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evonoir 2014.02.18. 22:14:52

György, a hülyegyerek haverjaid az utóbbi négy évben úgy lopták szét ezt az országot, hogy nem maradt más belőle csak a Sándor-palotán a zászló. Ez az ország tényleg gyenge, mert nemhogy nem zavarták el a haverjaidat, hanem újra is fogják választani őket, mert a nép ostoba. "A magyar hátán szántani is lehet, csak piros fehér zöld legyen az eke!"
Arról miért nem írtál, hogy Jancsó Miki bácsit mennyire leszarta a kormányzat napokon keresztül?

holdbélicsónakos 2014.03.28. 22:45:37

Kedves Gyuri!

Most már én is félek...

TŐLED.

Üdv!

Papp Máté
volt művész-ember munkatárs
süti beállítások módosítása